Ubærlig udlængsel? Dét kan du gøre  

Ubærlig udlængsel? Dét kan du gøre  

september 26, 2022 0 Af MadEye Digital

At rejse er at leve, var der engang en klog mand der sagde. Manden var utrolig glad for eventyr. Det er du måske også, og så er rejser bare helt vidunderligt. Ikke desto mindre kan man ikke rejse hele tiden, og hvordan holder man så udlængslen stangen? Få vores bedste tips her. 

Der er ikke noget som at se lille Danmark blive endnu mindre under flyet, der suser op mod skyerne. Det giver et sus i maven at være på vej mod en destination, som man længe har drømt om at se. Måske kender du følelsen af, at man kan blive lidt afhængig af dét sus…  

Så kan det være svært at tackle udlængslen, når man ikke lige har tiden eller økonomien til at rejse ud. I de situationer har du brug for noget andet at gå op i og bruge din energi på. Men hvad? Læs med og bliv inspireret. 

Lær at længes hjem  

Det kan være næsten ubærligt at længes ud mod de store eventyr, hvis man bare skal være derhjemme. Men en god strategi kan være at øve dig i at længes hjem – ligesom du længes ud. Det kan du gøre ved at forsyne den hjemlige oase med lækkert boligtilbehør, og i det hele taget gøre det til et indbydende sted at være. 

Du kan eventuelt lade dig inspirere af dine yndlingsrejsedestinationer. Et rensdyrskind på gulvet kan tage dig til den arktiske tundra og et kort over Paris kan få byen helt tæt på. Det kan godt være, at du aldrig kommer til at mene, at ude er godt, men hjemme er bedst, men du kan i hvert fald blive gladere for dit hjemmeliv. 

Planlæg din næste rejse – og giv slip  

Hvis du slet ikke kan slippe drømmen om at komme afsted til usete kyster eller fremmede perler, kan du give dig i kast med planlægningen af din næste rejse. Gå i detaljer og lad dig selv forsvinde helt ind i fantasien. På den måde kan du faktisk få stillet noget af rejselysten, uden faktisk at rejse ud. 

Kunsten er imidlertid at kunne give slip på planlægningen igen. Når du har udpenslet rejseplanerne ned til mindste detalje, er det tid til at vende tilbage til virkeligheden. Fokusér på at være til stede her og nu. Find ro i at den næste rejse kommer, når tid er. Så kan du læne dig tilbage, dér hvor du er, med en god fornemmelse i maven.