Sådan finder du nemmest de billige flybilletter

Sådan finder du nemmest de billige flybilletter

august 16, 2019 0 Af Tine Greve

Drømmer du om en billig rejse, hvor du kan nyde en afslappet ferie et sted du føler dig tryg ved? Eller skal du planlægge en tur hvor du har brug for billige flybilletter? Så er det en god idé at have styr på hvordan du nemmest finder de billige flybilletter så du kan komme afsted uden at tænke på noget som helst.

Hvor skal jeg lede for at finde billige flybilletter?

Det kan altså ikke betale sig at bestille flybilletter i sidste øjeblik. Det er super vigtigt, hvis man ønsker at rejse billigt, at man leder i god tid, for at finde de billigste flybilletter, da der er mange mennesker der leder på samme tid. Der findes flere forskellige prisklasser, og de billigste billetter sælges naturligvis først. Derfor bliver flybilletterne oftest dyrere, jo tættere du kommer på afrejsedagen. Det er derfor et godt tip, at bestille dine flybilletter i god tid, for at få mest ud af det.

En god idé kan blandt andet være, at benytte sig af rejsesøgemaskiner, der sammenligner priserne på flybilletter fra både rejsebureauer, flyselskaber og hoteller. Priserne variere fra selskab til selskab, også selvom rejsen kan være præcis den samme. Ved brug af en rejsesøgemaskine kan du netop spare tid og penge. Med få klik og en søgning, kan du finde de billigste priser på markedet, og behøver derfor ikke at besøge flere forskellige hjemmesider før du finder det rette tilbud.

Der findes mange forskellige hjemmesider hvor du kan finde billige flybilletter eller sammenligne priserne på flybilletterne. Det er efterhånden blevet populært, at hjemmesider tilbyder gode råd om, hvilke datoer der er de billigste og bedste af flyve på. Kig derfor altid efter ugedage og bestemte datoer, hvor flybilletterne kan være billigst. Husk også på, at du altid kan flyve når som helst, da der altid er ledige flybilletter, men det er vigtigt at du er fleksibel i forhold til afgangene. Det er ikke altid at der er direkte afgange til rådighed fra den nærmeste lufthavn, eller danske lufthavne i det hele taget. Vær derfor altid fleksibel i forhold til hvor din afgang går fra. Oftest kan du rent faktisk spare flere penge på at tage mellemlandinger. Især hvis du skal flyve langt. Vær dog altid opmærksom på, at skaffe nok tid til at kunne skifte fly, hvis det er nødvendigt.

Overvej at gøre brug af loyalitetsprogrammer

Loyalitetsprogrammer kan være en god måde at skaffe billige flybilletter på. Hvis du over flere omgange bruger det samme flyselskab eller oftest tager på den samme rejse, kan du de fleste steder tilmelde dig noget der hedder et loyalitetsprogram. Loyalitetsprogrammerne fungerer ved, at du optjener point hver gang du køber en rejse eller en flybillet hos selskabet. Pointene gør det derefter muligt for dig, at kunne bytte dem om til prisreduktioner eller opgraderinger på flyet. Nogle steder kan du endda få helt gratis flybilletter, hvis du flyver nok. Det er en god mulighed at spare penge på, og du kan gøre det med flere selskaber på samme tid, hvis du vil gøre brug af flere forskellige rejser.