Plus og minus ved at tage hunden med på ferie 

Plus og minus ved at tage hunden med på ferie 

november 27, 2021 0 Af MadEye Digital

Hunden er mennesket mest populære kæledyr, og rigtig mange danskere har hund. Vores hunde betyder meget for os, og de bliver i stor grad en del af vores familie. Når det er tid til at tage på ferie, skal man altid overveje om hvorvidt man skal tage hunden med på ferie, eller om man skal lade den blive hjemme. Skal hunden passes hos et familiemedlem eller måske af naboen, eller skal den passes på en kennel?  

Når man skal have sin hund med på ferie, er der mange overvejelser der skal tages stilling til. Ligeledes er der mange overvejelser at gøre sig, hvis man ikke vil tage hunden med på ferien.  

Man kan ikke komme udenom, at når man anskaffer sig en hund, så medfølger der et ansvar, der gør at man altid er bundet til at sørge for hunden. Dette ansvar er der heldigvis mange, der glædeligt påtager sig, men det gør alligevel at der lige skal gennemtænkes nogle praktiske overvejelser, når man fx gerne vil tage af sted på ferie.  

Ferien bliver en oplevelse for jer såvel som hunden 

Når du tager din hund med på ferie, er det også en stor oplevelse for den. Nogle hunde kan godt blive lidt nervøse når de fx skal køre i bil eller skal flyve. I dette tilfælde er det en god idé at tage noget med hjemmefra, som fx deres yndlingslegetøj som føles trygt og hjemlig for dem. Trænger din hund til et nyt legetøj, kan du finde mange varianter hos canem.dk/hundelegetøj.  

Der er fordele og ulemper ved at tage hunden med. Det kan være besværligt at rejse med hunden, fx hvis I flyver. Således kan det også være sværere at finde steder at bo som tillader kæledyr, i forhold til, hvis I ikke har hunden med.