Lav en rejseblog og brug den som undskyldning for at rejse mere

Lav en rejseblog og brug den som undskyldning for at rejse mere

juli 13, 2021 0 Af MadEye Digital

Leder du også altid efter undskyldninger for lige at tage på endnu en rejse, og endnu en, og endnu en? Man kan aldrig få for mange rejser, og ingen undskyldning er for plat til at den er brugbar. Hvorfor ikke lave en rejseblog og så har du altid en undskyldning for at tage ud og rejse ligeså tosset du vil, og lige så ofte som pengepungen tillader det. Det er faktisk nemmere end du tror at oprette en hjemmeside, og du kan lære meget mere her.  

Er du også eventyrlysten, og elsker at rejse jordkloden rundt. Skal det helst være så langt væk som muligt og i så lang tid ad gangen? Hvis du hele tiden leder efter undskyldninger for at tage på endnu en rejse, så har vi her den allerbedste af slagsen! Opret en rejseblog, og så vil du aldrig mangle en grund til at tage ud at rejse igen. Det er nemmere end du tror at oprette en hjemmeside, og hvis du ikke allerede ved lidt om hvordan man gør så er du ved at blive klogere på hvad du skal med et webhotel og hvorfor det er vigtigt for din kommende rejseblog.  

Godt at vide når du går i gang 

Når du går i gang med at oprette en hjemmeside, som skal blive til din nye smarte rejseblog, hvor du kan dele alle dine spændende oplevelser med resten af internettet, så er der nogle ting du bør vide. Det allerførste du starter med, er at vælge et domæne. Et domæne er din sides URL, altså det som siden hedder og som man skal skrive i søgefeltet for at komme ind på den. Domænet må ikke være brugt af nogle andre, og er således også kun dit når du har købt det. Læs mere her om hvordan du sikkert håndterer domæner. 

Når du har købt et domæne, skal du have et webhotel. Et webhotel, er ikke som et rigtigt hotel, men kaldes også for et hosting site. Det er nødvendigt for at du kan oprette indhold på din side, og den ikke bare er blank. Alle webhoteller tilbyder noget forskelligt, og derfor er det en god idé at sætte sig ind i hvad de hver især tilbyder for dig som bruger. Desuden bør du overveje om du vil tilkøbe https, til dit domæne. Https har du sikkert set før. Det giver brugeren en forsikring om at din side er sikker for dem at anvende.