Investere i Facebook

Investere i Facebook

januar 6, 2023 0 Af MadEye Digital

Overvejer du at investerer i Facebook Aktier? Så kan du læse meget mere om virksomheden herunder.

Facebook er børsnoteret på den amerikanske børs NASDAQ, og du kan på forskellige platforme købe deres aktier, men facebooks aktie er en aktie som man skal holde øje med, for til trods at de tjener mange penge, på deres reklamer og data omkring folk, så gør deres møgsager at aktien nemt bliver påvirket, og kan svinge meget i pris.

Set over aktiens historie, er den stadig et godt stykke oppe, men slet ikke i nærheden af hvad den har været, de forskellige sager, og de whistle-blowers der har været ude og snakke om facebooks problemer offentligt, har skadet deres omdømme, og det kan få investorer til at trække sig fra aktien, og så falder prisen stille og roligt. I 2012 var prisen på 1 facebook aktie nede på omkring 27 USD og her i december 2022 ligger den på ca 114 USD, så stadig en pæn stigning, hvis man har været med fra starten.

Dette er dog ikke deres ATH, da denne er på lige knap 400 usd pr aktie, som blev nået i september 2021, altså kun lige over 1 år siden. Så aktien har fået en del tæsk. Dette kan dog for nogle være nøglen til at komme ind og få aktien billigt. Kunne du tænke dig at vide mere om aktier, kan du inde på aktierdk.dk læse mere, og se hvilke platforme de anbefaler, og finde den platform som passer bedst til dig, og den investeringsprofil du vælger at investere efter og her komme i gang med at investere i aktier.

Find alt den viden som du har brug for når du skal til at investerer i aktier hos aktierdk.dk, vi har skrevet om mere end 100 forskellige aktier og så giver vi vores synspunkt på den bedste handelsplatform for nybegyndere.