5 gadgets du skal have med på flyveturen

5 gadgets du skal have med på flyveturen

august 16, 2019 0 Af Tine Greve

Skal du ud på en lang flyvetur? Så har vi her lavet en artikel med 5 gadgets du bare skal have med på flyveturen, så du bliver sikret en optimal rejse.

1: Powerbank

Vi kender det næsten alle sammen. Du sidder midt i din yndlingsserie, som du har downloadet til den lange flyvetur, men pludseligt kigger du i hjørnet på din telefon. Der er ikke meget strøm tilbage på batteriet, og derfor er du tvunget til at slukke for serien. Dette er en super ærgerlig situation at stå i, og her kan en powerbank være til stor hjælp. Husk blot på, at de findes i mange versioner og størrelser. Alt afhængigt af brugen. Dog skal du altid læse om powerbanks i håndbagagen på flyselskabets hjemmeside. De fastsætter ofte grænser hvor store powerbanks man må medbringe. Dette kan variere meget fra flyselskab til flyselskab, så læs derfor baggageanvisninger nøje.

2: Høretelefoner

Der er ikke noget værre end når sidemanden er midt i en film. Vel at mærke uden høretelefoner, så alle kan høre hvad der foregår. Heldigvis sker dette yderst sjældent, men der er generelt meget støj i et fly. Måske er du uheldigt placeret lige bag ved et barn, der skriger hele vejen. Her kan et par høretelefoner være til stor hjælp, så du kan lytte til noget god musik, eller se en film/serie. Du kan med fordel vælge on-ear høretelefoner med noise-cancelling. Så kan du lukke alt støj ude, og slappe af.

3: Tablet, pc eller telefon

En tablet, pc eller blot din telefon kan være din bedste ven på en flyvetur i henhold til underholdning. Det kan ofte blive meget kedeligt blot at kigge ud i luften på hele turen. Derfor kan du med fordel downloade film, serier eller spil, så du kan blive underholdt på hele flyveturen. Dertil kan du bruge både et par høretelefoner og en powerbank. Så er du garanteret strøm og god lyd hele vejen.

4: Nakkepude

Mange har prøvet at hovedet langsomt begynder at falde ud mod midtergangen, hvor stewardesserne eller andre passagerer skal forbi. Pludseligt er dit hoved i vejen, og du bliver vækket. Dette kan du undgå ved at erhverve dig en nakkepude. Tilmed kan søvnoplevelsen også blive markant forbedret. Særligt hvis hovedet har en tendens til at falde lidt ud, når dine øjne bliver for tunge.

5: Rejsestrømper

Der vil altid være en mindre risiko for blodpropper under flyveturen, da blodcirkulationen kan blive forværret. Derfor vælger mange at købe sig et par rejsestrømper eller kompressionsstrømper. Disse strømper hjælper med at forbedre blodcirkulationen, så risikoen for blodpropper bliver mindsket. Måden hvorpå disse strømper virker er gennem et let tryk. Dette lette tryk gør at blodet i dine ben bedre kan cirkulere.

Dette var en mindre guide til 5 gadgets der kan være nyttige at medbringe på flyveturen. Udover disse 5 gadgets, så findes der er utal af forskellige gadgets der også er super smarte til flyveturen. Ofte er det kun fantasien der sætter grænser, men vi mener at man bør have disse 5 gadgets med på flyveturen.