5 byer perfekte til en mor/datter-tur

5 byer perfekte til en mor/datter-tur

november 26, 2020 0 Af Tine Greve

Verden byder på mange forskellige oplevelser. Det kan være svært at finde den rette by til ens rejse. Tag din mor eller datter med i armen, og hop på flyveren. En hyggelig mor/datter-tur vil sætte samtalerne i gang, og flette jer tættere sammen. Dette gælder for alle aldre. Du kan endda give denne rejse som en gave, for at sige tak til din mor. Turen kan også gives til teenageren, der måske ikke bruger den samme tid sammen med dig mere. Hvilken by skal I så flyve til? Læs mere her om 5 perfekte byer til en skøn og uforglemmelig rejse. 

Til de modebevidste kvinder

Flere unge piger begynder at gå op i mode og fashion. Shopping som en heldagsaktivitet er derfor også i stor udbredelse. Aktiviteten er tit ekstra hyggelig sammen som mor og datter. I kan give hinanden forskellige skøre outfits med ind i prøverummene og få grinet hele dagen. Hvis I er modebevidste stærke kvinder, skal I rejse hen til disse byer:

Milano i Italien byder på en skøn italiensk skønhed og kultur. Byen er kendt for at være hovedkvarteret for nogle af de største fashion designere. Der er derfor rig mulighed for at shoppe i kendte butikker som blandt andet Armani, Prada og Valentino.

Hvis I er i total shoppehumør, kan I flyve en smut til den engelske storby London. Her vil I opleve et pulserende storbyliv med masser af shoppingmuligheder.

Måske vil I opleve mere kultur og historie, mens I shopper. Dette er der rig mulighed for i skønne Paris. Paris byder nemlig på masser af romantiske gader og stræder fyldt med historie og shopping. Storbyen er en god blanding af London og Milanos seværdigheder med et fransk twist. Byen er derfor perfekt for alle slags kvinder.

Oplev kultur og afslapning

Vil I dog fokusere mere på historien, skal I drage til Italiens hovedstad Rom. I den katolske storby vil I blandt andet kunne se Peterskirken, Colosseum, Trevi-fontænen og Vatikanmuseet som de mest kendte seværdigheder. En gåtur langs de gamle gader vil ligeledes skabe en historisk og charmerende atmosfære. Byen bliver uden tvivl et lækkert hit med den italienske mad.

Er I til lidt mere luksus? Ungarns hovedstad Budapest er fyldt med flot natur. Byen deles af floden Donau med en bakkede og en flad bydel. Selve byens navn er også to tidligere byer sat sammen. Budapest byder, som mange andre ældre storbyen, på en masse kultur og historie. Budapest er dog også stedet for afslapning. Her vil I kunne få en fantastisk spa-tur, som er den perfekte ferie væk fra hverdagen. Her vil I kunne nyde vandets varme og få snakket ud om alt mellem himmel og jord – en skøn kvinde-tur. Uanset om I er til kultur, spa eller shopping, byder verden på mange perfekte byer til jeres mor/datter-tur. Det vigtigste er dog at nyde tiden sammen og skabe et tættere bånd. I kan endda gøre det til en tradition og besøge en ny by hvert år. Der er i hvert fald nok at opleve sammen i denne verden