4 fede byer du kan besøge på en under 3-timers flyvetur

4 fede byer du kan besøge på en under 3-timers flyvetur

juli 18, 2020 0 Af Tine Greve

Verdenen er fuld af smukke steder, som bare venter på at blive oplevet. Men for at opleve nye og fede byer, behøver du ikke at skulle langt væk. I fly kan man nemlig nå utroligt langt på 3 timer, og med denne flyvelængde findes der derfor mange utroligt skønne byer, som du kan besøge.

Reykjavik

Reykjavik er hovedstaden på Island. Dette er en ø, der er ca. 2 og en halv gang så stor som Danmark. Dog er det kun muligt at bruge ca. 1% af øens areal til opdyrkning og beboelse. Derfor er Island også utroligt spændende, da naturen er så uspolerede og rå. Når man besøger Reykjavik, kan man derfor samtidigt opleve den smukke by og den smukke natur, som er let tilgængelig. Denne by kan derfor byde på lidt af det hele, og byen er derfor også perfekt, når man ikke bare ønsker at tage på storbyferie. I Reykjavik kan man blandt andet også opleve det smukke Harpa koncerthus, og derudover kan man tage på hvalsafari, og forhåbentligt opleve nogle af disse store og fantastiske skabninger. Island er derudover også kendt for deres varme kilder, og dem er der selvfølgelig også rig mulighed for at opleve omkring Reykjavik.

Barcelona

Barcelona er en utroligt besøgt og anerkendt by, og byen er på alle måder et besøg værd. Her kan du kombinere storbyen med badeferie. Den smukke strand ligger med en meget lille afstand fra byens centrum, hvilket også er med til at gøre Barcelona til en utroligt besøgt by. Barcelona er derudover kendt for sine kunstneriske kvarterer og akitektoniske bygninger. Den verdensberømte kirke Sagrada Familia, tegnet af Gaudi, er bl.a. et af Barcelonas kendetegn. Derudover er byen også kendt for sit pulserende byliv, gode restauranter og fantastiske shoppingmuligheder, hvilket tiltrækker turister fra alle målgrupper og lande.

Paris

Paris er kendt som kærlighedens by. De hyggelige gader og smukke bygninger giver byen en skøn stemning. Den ældre bydel er derudover utroligt charmerende, og det kan her føles som om, at man er blevet taget med tilbage i tiden, selvom at mange af bygningerne er fuldt renoverede. Paris er derudover kendt for at være centrum for kunst. Mange kunstnere er i flere århundrede taget på inspirationsrejser til Paris, og derudover byder Paris også på flere verdensberømte museer. Eiffeltårnet er selvfølgelig Parises kendetegn, og dette storslåede byggeri skal helt sikkert opleves i virkeligheden.

Athen

Athen er Grækenlands hovedstand. Det tager ret præcist 3 timer at nå til denne fantastiske destination, og dette er derfor også en oplagt by at besøge, når man ikke orker en alt for lang flyvetur. Athen er mest af alt kendt for sin utroligt gamle historie. Her kan man derfor gå på opdagelse i fortiden, og man kan dermed lære utroligt meget af, hvordan de gamle klogere grækere forstod verdenen. Athen er meget mere end bare en historisk storby. Det er også en moderne by, som har et fantastisk byliv. Desuden kan du også nå til nogle af Grækenlands bedste strande inden for mindre end bare en halv times kørsel fra Athen.